Διαφημιστικά έντυπα

ΜΟΝΟΦΥΛΛΑ
Επιλέξτε ανάμεσα σε 5 διαφορετικά σχήματα και 24 επιλογές για την επαγγελματική σας προβολή και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες . Τα προϊόντα με ** είναι πιο οικονομική επιλογή όταν αναζητάτε μεγάλες ποσότητες παραγωγής.

ΤΕΤΡΑΠΤΥΧΟ
Επιλέξτε ανάμεσα σε 8 επιλογές . Στις επιλογές των γραμμαρίων του χαρτιού επιλέξτε ανάμεσα στα 115 έως 170 το πολύ για δίπλωμα. Εάν επιλέξετε πιο βαρύ χαρτί χρειάζεται να γίνουν πικμάνσεις – επιλέξτε πίκμανση – και τα έντυπα θα σας παραδοθούν ανοιχτά.

ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΑ
Στα τετρασέλιδα έχουμε 19 διαφορετικά σχήματα και 27 επιλογές: Αρχικά επιλέγετε την διάσταση κλειστό το έντυπο που επιθυμείτε – όχι ανάπτυγμα. Τα προϊόντα με ** είναι πιο οικονομική επιλογή όταν αναζητάτε μεγάλες ποσότητες παραγωγής. Επίσης στο Ιλουστρασιόν και Βέλβετ (Ματ) χαρτί υπάρχουν τρεις ποιότητες. Για μεγάλες ποσότητες εντύπων επιλέξτε ποιότητα Α1 ή Α2 για πιο οικονομικό χαρτί και τα γραμμάρια του χαρτιού ανάμεσα στα 100 έως 170 το πολύ για δίπλωμα. Εάν επιλέξετε πιο βαρύ χαρτί χρειάζεται να γίνουν πικμάνσεις – επιλέξτε πίκμανση – και τα έντυπα θα σας παραδοθούν ανοιχτά.

ΤΡΙΠΤΥΧΑ
Στα τρίπτυχα έχουμε 12 διαφορετικά σχήματα και 23 επιλογές: Αρχικά επιλέγετε την διάσταση κλειστό το έντυπο που επιθυμείτε – όχι ανάπτυγμα. Τα προϊόντα με ** είναι πιο οικονομική επιλογή όταν αναζητάτε μεγάλες ποσότητες παραγωγής. Επίσης στο Ιλουστρασιόν και Βέλβετ (Ματ) χαρτί υπάρχουν τρεις ποιότητες. Για μεγάλες ποσότητες εντύπων επιλέξτε ποιότητα Α1 ή Α2 για πιο οικονομικό χαρτί και τα γραμμάρια του χαρτιού ανάμεσα στα 100 έως 170 το πολύ για δίπλωμα. Εάν επιλέξετε πιο βαρύ χαρτί χρειάζεται να γίνουν πικμάνσεις – επιλέξτε πίκμανση – και τα έντυπα θα σας παραδοθούν ανοιχτά.

Εάν τα παραπάνω έντυπα σας ενδιαφέρει να έχουν την καλύτερη χρωματική απεικόνιση στην εκτύπωση ζητήστε να σας ετοιμάσουμε να δείτε ένα χρωματικό δοκίμιο ψηφιακό – πιστοποιημένο με ISO – όταν ολοκληρωθεί το δημιουργικό σας. Όπως ακριβώς θα δείτε στο δοκίμιο τα χρώματα έτσι ακριβώς θα είναι και το αποτέλεσμα στην εκτυπωτική παραγωγή. Εάν από το δοκίμιο διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσει κάτι στα χρώματα του εντύπου ζητήστε να διορθωθεί από τον Γραφίστα σας και να το αποστείλει ξανά για εκτύπωση. Τα δοκίμια δεν περιλαμβάνονται μέσα στην τιμή παραγωγής και η χρέωση τους διαφέρει ανάλογα με το σχήμα του εντύπου. Τις χρεώσεις του δοκιμίου θα βρείτε στις πληροφορίες που συνοδεύουν κάθε προϊόν με μορφή pdf.